Unul dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii se pregăteşte de retragere. Cum s-a pregătit fiul său pentru preluarea afacerii

Postat la 08 februarie 2013 28 afişări

Howard Buffett, 58 de ani, fiul miliardarului american Warren Buffet, spune că s-a pregătit toată viaţa pentru a prelua de la tatăl său, în vârstă de 82 de ani, conducerea grupului Berkshire Hathaway, cu o valoare pe piaţă de 240 de miliarde de dolari.

În cele patru decenii la conducerea Berkshire, Warren Buffet, a construit o companie foarte apreciată de investitori prin abilitatea de a aloca capital şi aducerea de câştiguri uriaşe acţionarilor.

Buffet a reuşit să înregistreze aceste rezultate printr-o filosofie de a acorda libertate şefilor celor peste 70 de subsidiare ale grupului.

Miliardarul, cel mai mare acţionar al Berkshire, a afirmat că următoarea generaţie de lideri ar trebui să împartă atribuţiile sale actuale între un director general, manageri pentru investiţii şi fiul său Howard, fermier şi filantrop, aflat în board-ul grupului din 1993.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unul-dintre-cei-mai-bogati-oameni-ai-lumii-se-pregateste-de-retragere-cum-s-a-pregatit-fiul-sau-pentru-preluarea-afacerii-10551706
10551706
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.