Uniqa Asigurari de viata are un nou membru in Directorat

Autor: Ana Raduta Postat la 21 februarie 2011 55 afişări

Remus Lapusan este noul membru in cadrul Uniqa Asigurari de viata, subsidiara din Romania a Uniqa Group.

Din 2003 pana in prezent, Lapusan a (40 de ani) a ocupat pozitia de director al sucursalei Cluj a Uniqa Asigurari, compania de asigurari generale a grupului Uniqa in Romania, sub conducerea lui sucursala inregistrand o crestere importanta a portofoliului de clienti si a afacerilor.

"Grupul Uniqa este foarte interesat de asigurarile de viata din Romania, o piata aflata inca la inceput de drum, dar avand perspective foarte bune de dezvoltare", spune Remus Lapusan, confirmat recent de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor in pozitia de membru al Directoratului Uniqa Asigurari de viata.

Uniqa Group a achizitionat integral in 2008 societatea de asigurari generale Unita, care ulterior si-a schimbat numele in Uniqa Asigurari. In prezent, compania ocupa locul sapte in piata de asigurari generale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Uniqa Asigurari,
Directorat
/actualitate/uniqa-asigurari-de-viata-are-un-nou-membru-in-directorat-8001076
8001076
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.