Unde te poţi distra week-end-ul acesta: agenda evenimentelor din Bucureşti

Postat la 13 mai 2016 296 afişări

Unde te poţi distra week-end-ul acesta: agenda evenimentelor din Bucureşti

COOLTURA din acest weekend începe pe Terasa Monteoru. Robin and The Backstabbers cântă despre scafandri şi mirese. Outfit-ul în trend din weekend este streetwear & sneakers. Mergeţi la Laboratorul de Teatru, la Festivalul Astronomic. Duminică, fetele "biciclesc" în fustiţe, la SkirtBike.

VINERI

1. Terasa Monteoru Opening Weekend: "Cel mai nou concept street food din Bucureşti va sta toată vara la noi. Diseară îi puteţi gusta, acum le puteţi da un like pentru a fi la curent cu meniul zilnic."

2. Scafandri, Mirese şi Îngeri, Case în flăcări şi Cântece duse de vânt

Cocert Robin and the Backstabbers, Hard Rock Cafe, pe 13 mai, de la ora 22:30. Trupa a încheiat anul 2015 lansând noul videoclip "Cosmonaut", de pe mult aşteptatul volum secund al trilogiei Bacovia Overdrive, "Arhanghel'sk". Apărut în primăvară anului trecut, noul album conţine 14 piese despre scafandri, mirese şi îngeri, case în flăcări şi cântece duse de vânt. Discul a creat valuri de entuziasm şi de controversă, trupa strângând peste 1.500 de oameni la concertul de lansare de la Halele Carol – cu siguranţă unul dintre cele mai importante şi mai reuşite evenimente de până atunci ale trupei.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unde-te-poti-distra-week-end-ul-acesta-agenda-evenimentelor-din-bucuresti-15319555
15319555
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.