Unde-şi petrec românii concediul

Postat la 09 februarie 2016 258 afişări

Unde-şi petrec românii concediul

În perioada 23 noiembrie 2015 - 22 ianuarie 2016, site-ul de rezervări HotelGuru.ro a realizat un studiu pentru a stabili care au fost cele mai apreciate unităţi de cazare din România în anul 2015. Câştigătorul detaşat în preferinţele celor peste 2.400 persoane care au votat a fost Hotelul Afrodita Resort & SPA din Băile Herculane, pe care l-au votat 6,3% dintre respondenţi.

Ce-şi doresc românii: zonă SPA, confort şi mâncare bună

În cadrul studiului, cele mai votate unităţi de cazare din România au fost hoteluri şi resorturi de 3* din zone montane, în special din regiunile Băile Herculane, Sovata, Bran şi Poiana Braşov. Românii au apreciat în primul rând zona SPA, confortul şi preparatele culinare servite la restaurantele hotelurilor. Ospitalitatea personalului, aspectul camerelor şi localizarea au contat mai puţin în alegerea unităţii de cazare preferate.

Prima opţiune: staţiunea Băile Herculane

Românii preferă să-şi petreacă zilele de concediu în resorturile din staţiunea balneo-climaterică Băile Herculane, unde se pot relaxa la SPA şi beneficiază de tratamente cu ape termale. Conform specialiştilor, apele termale ajută în tratarea afecţiunilor aparatului digestiv şi urinar, precum şi a unor afecţiuni metabolice şi endocrine.

Afrodita Resort & SPA 3*, cel mai votat hotel din cadrul studiului HotelGuru.ro, a fost renovat recent şi a primit premiul pentru noutate la Gala Turismului Românesc 2014, făcând parte din proiectul Roman Thermal Spas of Europe. Situat în mijlocul munţilor Domogled, în centrul staţiunii Băile Herculane, resortul oferă 2 restaurante cu preparate tradiţionale româneşti şi cu specific internaţional, camere cu vedere spre munte, centru SPA cu piscină, saună, cadă de hidromasaj, centru fitness şi loc de joacă pentru copii. Izvoarele cu apă termală se află la cel mult 2 km distanţă.

Printre hotelurile nominalizate se numără şi Hotel Szeifert 3* din Sovata, Club Vila Bran 3*, Hotel Alpin 4* din Poiana Braşov şi Danubius Health Spa Resort 4* din Sovata.

Studiul a fost realizat pe un eşantion de peste 2.400 de persoane care au votat voluntar pe site, fără a exista variante sau opţiuni de vot, ci fiind necesară numirea hotelului considerat ca fiind cel mai bun din România.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unde-si-petrec-romanii-concediul-15055267
15055267
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.