Unde sa investim

Postat la 17 ianuarie 2006 1 afişăre

Aveti bani si nu sunteti foarte siguri in ce sa-i investiti? Iata cateva sugestii. BURSA DE VALORI: In acest caz, riscul este mai ridicat, insa si rezultatele au fost pe masura - cel putin anul trecut. Bursa a adus cresteri medii de 50%, iar cine a investit doar in SIF-uri a castigat 175%.

Aveti bani si nu sunteti foarte siguri in ce sa-i investiti? Iata cateva sugestii.

BURSA DE VALORI: In acest caz, riscul este mai ridicat, insa si rezultatele au fost pe masura - cel putin anul trecut. Bursa a adus cresteri medii de 50%, iar cine a investit doar in SIF-uri a castigat 175%.

INVESTITII IMOBILIARE: Randamentul mediu al unei investitii in Romania variaza intre 15 si 35%. Rezidentialele si retailul pot aduce cresteri si mai mari. Agentiile imobiliare avertizeaza insa ca aceste randamente ar putea scadea cu 10% in 2006. Cu toate acestea, Romania va ramane o piata mai atractiva decat centrul si vestul Europei.

FONDURI MUTUALE: Aceste instrumente devin un instrument de plasament din ce in ce mai popular, dupa ce imaginea lor a fost puternic afectata de crahul FNI. Fondurile de actiuni au adus in 2005 un castig mediu de 35%, iar cele diversificate de 30%

PLASAMENTE BANCARE: Ani la rand, bancile au adus castiguri bune celor care nu voiau sa-si bata capul cu instrumente de investitii sofisticate. Acum, bancile aduc o crestere anuala de cel mult 15%.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Unde sa investim
/actualitate/unde-sa-investim-978262
978262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.