Unde este Omar Hayssam? ANP şi Poliţia Capitalei au comunicat Tribunalului că "nu se ştie locul în care se află" sirianul

Postat la 23 iulie 2013 29 afişări

Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) şi Poliţia Capitalei au comunicat Tribunalului că "nu se ştie locul în care se află" Omar Hayssam, astfel că acesta nu a putut să fie adus marţi la instanţă pentru judecarea dosarului în care procurorii DIICOT îl acuză de înşelăciune şi delapidare.

Unde este Omar Hayssam? ANP şi Poliţia Capitalei au comunicat Tribunalului că "nu se ştie locul în care se află" sirianul

 Tribunalul Bucureşti a luat în discuţie, marţi, dosarul în care Omar Hayssam este acuzat de înşelăciune şi delapidare.

La începutul şedinţei de judecată a fost citit referatul cauzei, iar grefierul a anunţat că la dosar, în urma unor demersuri făcute luni de Tribunalul Bucureşti în vederea citării lui Omar Hayssam, prin intermediul ANP şi Poliţiei Capitalei, cele două instituţii au remis răspunsuri prin care arată că "nu se ştie locul în care se află" sirianul.

În acest context, avocaţii inculpaţilor au cerut amânarea judecării cauzei, pe motivul lipsei procedurii de citare cu Omar Hayssam.

Instanţa a stabilit două termene, respectiv unul în 31 iulie, când se va judeca propunerea de arestare făcută de DIICOT pe numele lui Omar Hayssam şi a fratelui său în acest caz, iar un altul pe fond, în 9 septembrie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/unde-este-omar-hayssam-anp-si-politia-capitalei-au-comunicat-tribunalului-ca-nu-se-stie-locul-in-care-se-afla-sirianul-11142654
11142654
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.