Una dintre cele mai mari companii din România continuă concedierile şi îşi face lista neagră pentru anul viitor

Postat la 12 decembrie 2017 208 afişări

Bruno Ribo, directorul general al celui mai mare combinat siderurgic lo­cal, ArcelorMittal Galaţi, a spus că anul viitor compania ar putea să scape de pierderi, în con­textul în care nu a mai realizat profit de opt ani.

Una dintre cele mai mari companii din România continuă concedierile şi îşi face lista neagră pentru anul viitor

„De câţi­va ani noi avem rezultate opera­ţionale po­zitive (EBITDA), acum trebuie să fa­cem pasul următor, anume să putem finanţa com­plet activitatea noas­tră şi să ob­ţinem cel puţin un rezultat financiar neu­tru“, a spus Bruno Ribo într-un inter­viu pentru ZF.  

„Vom continua să re­ducem forţa de muncă an de an. Vor pleca unii co­legi mai în vârstă, dar vom continua să aducem for­ţă de muncă nouă şi tânără", a mai spus el.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.