Un vin spumant vândut la Lidl cu 40 lei, clasat printre cele mai bune din lume

Postat la 17 iulie 2017 45864 afişări

Un vin spumant vândut la Lidl cu 40 lei, clasat printre cele mai bune din lume

Lidl vinde un tip de vin spumant (Crémant) care a primit aceeaşi distincţie pe care o au 40 de şampanii de top, potrivit Business Insider. Crémant de Bourgogne Blanc NV se vinde cu 7,99 lire sterline (aproximativ 40 de lei) în Marea Britanie şi a primit recunoaşterea ”Silver Outstanding” la Competiţia Internaţională de Vinuri şi Băuturi Alcoolice (International Wine & Spirits Competition - IWSC). Un alt câştigător al aceluiaşi premiu a fost şampania Veuve Clicquot 2008 vintage Champagne, care se vinde cu peste 50 de lire sterline, observă jurnaliştii de la Business Insider.

Un crémant este produs printr-un procedeu similar cu şampania: în aceeaşi metodă, folosind acelaşi tip de struguri, potrivit Lidl.

Reprezentanţii retailerului german Crémant de Bourgogne Blanc NV este "uscat cu multă aromă; are o aciditate bine integrată şi un gust sec, persistent.” 

Retailerul a adăugat că vinul va deveni un disruptor în industria spumantelor. Lidl vinde în Regatul Unit 10.000 de sticle de Crémant de Bourgogne în medie pe lună.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.