Un telefon mobil care monitorizează glicemia, lansat pe piaţă

Autor: Florin Badescu Postat la 12 martie 2014 45 afişări

Compania israeliană LabStyle Innovations Corp a lansat pe piaţă, marţi, un telefon mobil cu un dispozitiv special care este capabil să monitorizeze glicemia, ce a fost creat pentru ca persoanele diabetice să îşi supravegheze mai uşor concentraţia de zahăr din sânge.

Denumit "Dario", dispozitivul se conectează direct la telefonul mobil şi conţine o aplicaţie care oferă în timp real date medicale şi analizele de sânge.

Produsul este lansat mai întâi în Noua Zeelandă, Italia, Australia şi Marea Britanie. Deocamdată, el va fi disponibil pentru sistemele iOS de la Apple, însă va funcţiona în curând şi pe platforma Android de la Google.

Reprezentanţii companiei LabStyle au precizat că aşteaptă aprobarea forurilor care gerează sistemele de asigurări şi se aşteaptă să obţină această autorizaţie până la sfârşitul lunii iunie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TELEFON,
GLICEMIE,
/actualitate/un-telefon-mobil-care-monitorizeaza-glicemia-lansat-pe-piata-12248628
12248628
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.