Un scandal MAI mare: cine l-a „tradat” pe Fatuloiu si cand a aflat Blaga de mita

Postat la 22 noiembrie 2010 14 afişări

Arestarea omului de afaceri Catalin Chelu si a celorlalti trei inculpati nu a reusit sa elucideze inca toate neclaritatile din dosarul "mita la Ministerul de Interne", al carui protagonist este secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu.

Arestarea omului de afaceri Catalin Chelu si a celorlalti trei inculpati nu a reusit sa elucideze inca toate neclaritatile din dosarul "mita la Ministerul de Interne", al carui principal protagonist este secretarul de stat Dan Valentin Fatuloiu. Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a comentat intr-un interviu acordat ziarului gandul dosarul aflat acum in lucru la procurorii DNA. Blaga sustine ca avea cunostinta de acest dosar chiar de la Fatuloiu si a precizat ca i se pare nepotrivit locul ales pentru flagrant.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
coruptie,
mita,
Fatuloiu,
politie,
MAI
/actualitate/un-scandal-mai-mare-cine-l-a-tradat-pe-fatuloiu-si-cand-a-aflat-blaga-de-mita-7736974
7736974
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.