Un român vrea să depună 1.000 de lei. Care este banca la care va avea cei mai mulţi bani după trei luni

Postat la 18 septembrie 2016 15702 afişări

Dacă în cazul depozitelor la termen pe trei luni nivelul maxim al dobânzii pe care un client îl poate primi nu trece de...

Un român vrea să depună 1.000 de lei. Care este banca la care va avea cei mai mulţi bani după trei luni

Românii aveau la finalul lunii iulie a acestui an 48,5 mld. lei (aproape 11 mld. euro) în conturi curente şi de economii, cu 35% peste nivelul din luna iulie a anului trecut, potrivit datelor BNR. Acest lucru înseamnă că în ultimul an sumele plasate în conturi curente şi de economii s-au majorat cu 12 mld. lei.

Creşterea lichidităţilor din conturile curente şi de economii vine concomitent cu stagnarea banilor plasaţi în depozitele la termen, ceea ce înseamnă că românii îşi mută banii din depozite în conturi curente şi de economii, un produs mult mai flexibil care a ajuns să ofere în prezent randamente mai bune.

Un român vrea să depună 1.000 de lei. Care este banca la care va avea cei mai mulţi bani după trei luni. Topul băncilor care oferă cele mai bune dobânzi

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conturi,
economii,
depozite,
dobanzi,
crestere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.