Un român a intrat într-un club plin de politicieni şi a rămas stupefiat. Momentul incredibil când în scenă a intrat Alina Gorghiu. „Nu, nu este un banc”

Postat la 20 octombrie 2016 34858 afişări

Un român a intrat într-un club plin de politicieni şi a rămas stupefiat. Momentul incredibil când în scenă a intrat Alina Gorghiu. „Nu, nu este un banc”

Aseară am fost în Cer, la un club. Clubul Liberal. 

Din cauza diferenţei de fus orar, am ajuns la dejun. Chelnerii baletau printre cristaluri, frapiere de argint şi dantele de damasc.

- Monsieur le Premier Ministre vă aşteaptă.

Am parcurs salonul căutând o oglindă să-mi îndrept smokingul şi papionul din mers. Aşa mi-am dat seama de situaţia în care mă aflam. Tardiv. 

UAflă aici cum a rămas stupefiat un român după ce a intrat într-un club plin de politicieni. Momentul incredibil când în scenă a intrat Alina Gorghiu. „Nu, nu este un banc”



Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pnl,
club,
politicieni
/actualitate/un-roman-a-intrat-intr-un-club-plin-de-politicieni-si-a-ramas-stupefiat-momentul-incredibil-cand-in-scena-a-intrat-alina-gorghiu-nu-nu-este-un-banc-15832198
15832198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.