Unul dintre patronii Sensiblu îşi vinde vila: buşteni de pin, piatră din Alpi şi ardezie braziliană. Preţul cerut este fabulos - GALERIE FOTO

Postat la 20 octombrie 2016 10932 afişări

Unul dintre patronii Sensiblu îşi vinde vila din judeţul Buzău cu 2,5 milioane de euro. Vila, scoasă la vânzare, se află pe domeniul Carpathian Estates care este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deţine lanţul de farmacii Sensiblu, potrivit Digi 24

Vila de lux, denumită Nature Getaway, a fost proiectată de arhitectul american Jim Ruscitto,  este construită din buşteni de pin, pietre din Alpii Francezi şi ardezie din Norvegia şi Brazilia. Suprafaţa vilei este de 1200 mp, iar pe domeniu se află o piscină încălzită de 22 de metri, jacuzii pentru 8 persoane, sauna pentru 5-6 persoane şi o zonă de fitness. Casa poate fi şi închiriată cu 1800 de euro/weekend.

Proprietatea include 10 hectare de pajişte, două lacuri şi o livadă, dar şi o pădure de stejari, cireşi şi lămâi, de aproximativ 50 de hectare, potrivit informaţiilor de pe Imoteca.ro, compania care vinde imobilul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.