Un primar a găsit "amenda" perfectă pentru şoferii care parchează ilegal: Un tab - VIDEO

Postat la 09 august 2016 145 afişări

Arturas Zuokas, primarul capitalei Lituaniei, Vilnius, s-a săturat de şoferii care îşi parchează automobilele ilegal, prin tot oraşul. Aşa că, politicianul în vârstă de 43 de ani s-a pus la volanul unui tab pentru a impune un exemplu printre lituanieni.

Un primar a găsit "amenda" perfectă pentru şoferii care parchează ilegal: Un tab - VIDEO

 Momentul incredibil în care primarul oraşului Vilnius (Lituania) frustrat de ilegalităţile comise de cetăţeni, a condus un vehicul blindat peste un Mercedes-Benz clasa S, parcat neregulamentar, a devenit viral pe reţelele de socializare, potrivit The Guardian.

Potrivit primarului, aceasta este cea mai bună metodă de a combate, pe viitor, problema parcărilor neregulamentare.

"Mi-a ajuns cu şoferii care-şi parchează maşinile de lux pe pistele de bicicişti sau trecerile de pietoni. Acest tab este o unealtă bună pentru a rezolva problema parcărilor neregulamentare", a explicat Zuokas.

Vezi aici video

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
primar,
soferi,
ilegal,
video,
amenda,
gasire,
lituania,
automobile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.