Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare

Postat la 24 aprilie 2014 111 afişări

Un bărbat a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat joi, pentru MEDIAFAX, oficiali din Poliţia Capitalei. Bărbatul era om de afaceri şi avea permis de vânătoare, au declarat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie.

Un om de afaceri din Capitală a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare

 Potrivit surselor citate, bărbatul se numeşte Cristian Paul Tudora, avea 44 de ani şi era administratorul firmei CT-Investment Imobiliare SRL.

Sursele citate au precizat că bărbatul avea o puşcă cu lunetă, pe care o deţinea legal, acesta având permis de vânătoare.

Bărbatul a fost găsit împuşcat în cap, cu o armă de vânătoare, în locuinţa acestuia de pe strada Clucerului, din Sectorul 1 al Capitalei, din primele informaţii rezultând că s-ar fi sinucis, au declarat pentru MEDIAFAX oficiali din Poliţia Capitalei.

Incidentul a fost sesizat la numărul de urgenţă 112 în jurul orei 09.20, de către soţia acestuia, care l-a găsit mort, cu arma lângă el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-om-de-afaceri-din-capitala-a-fost-gasit-impuscat-in-cap-cu-o-arma-de-vanatoare-12516063
12516063
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.