Un nou hotel se va deschide în Bucureşti. Cine sunt investitorii

Autor: Ioana Matei Postat la 28 martie 2018 641 afişări

Fostul Grand Hotel du Boulevard îşi va deschide din nou porţile, sub brandul Corinthia, pe 1 decembrie 2019, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei.

Un  nou hotel se va deschide în Bucureşti. Cine sunt investitorii

Lanţul hotelier Corinthia îşi va extinde astfel portofoliul de hoteluri de cinci stele prin inaugurarea clădirii de lux din centrul Capitalei.Construită în 1867, clădirea monument istoric a fost folosită ultima dată ca hotel acum mai bine de 10 ani, în prezent trecând prin lucrări masive de modernizare pentru a respecta  standardele şi stilul caracteristic hotelurilor de lux Corinthia.

Corinthia Grand Hotel du Boulevard Bucureşti va pune la dispoziţia clienţilor 50 de camere şi apartamente, o ofertă gastronomică rafinată, un salon de recepţii, săli elegante pentru întâlniri şi facilităţi de lux.

Hotelul respectă tradiţia Corinthia de restaurare a marilor hoteluri din Europa secolului al XIX-lea. Hotel Corinthia din Londra, hotelul Corinthia Budapesta, cunoscut anterior drept Hotelul Grand Regal şi hotelul Corinthia St. Petersburg din Rusia sunt proprietăţi emblematice din secolul al XIX-lea, achiziţionate, reamenajate şi redeschise de către lanţul hotelier Corinthia. Fostul Grand Hotel Astoria din Bruxelles a fost cumpărat în 2016, iar în prezent sunt derulate lucrări de restaurare pentru a conserva stilul arhitectural original al clădirii.

În Bucureşti, rolul lanţului hotelier Corinthia va fi acela de operator conform termenilor şi condiţiilor contractului de management semnat pe data de 5 martie cu proprietarul clădirii, NIRO Investment Group.

Pe data de 10 mai 2018 va avea loc ceremonia oficială de semnare a parteneriatului în prezenţa reprezentanţilor Corinthia Hotels, NIRO Investement Group şi Beaufort Global Partners alături de care se vor afla invitaţi de onoare. Grupul Corinthia reprezintă un ansamblu de hoteluri de lux de cinci stele, înfiinţat de familia malteză Pisani în 1962. Din anul 2000, Corinthia a devenit o companie publică cu mai multe divizii, operând ca societate comercială sub denumirea de International Hotel Investments plc, proprietarul, dezvoltatorul sau operatorul fiecărui hotel Corinthia, precum şi a proprietăţilor imobiliare din întreaga lume.

NIRO Investment Group este un grup românesc cu capital integral privat, cu peste 20 de ani de experienţă în domeniul investiţiilor, dezvoltării şi managementului activelor. Grupul, care acţionează ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general şi manager de infrastructură, are un portofoliu de proiecte dezvoltate care totalizează o suprafaţă de 500.000 de metri pătraţi construiti, cu o valoare de peste 400.000.000 €. Printre proiectele dezvoltate şi gestionate de NIRO Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale şi hoteluri.

Beaufort Global este o societate de investiţii, dezvoltare şi administrare a activelor care se axează pe proiecte imobiliare din sectorul ospitalităţii pentru hoteluri, staţiuni, complexe comerciale, spaţii rezidenţiale, infrastructură, master planuri, clădiri cu destinaţie mixtă şi iniţiative guvernamentale. Înfiinţată în Dubai, EAU, şi-a creat de-a lungul timpului relaţii de încredere la cel mai înalt nivel guvernamental, precum şi în rândul companiilor private sau de stat cu scopul executării mandatelor internaţionale orientate pe rezultate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.