Mark Zuckerberg va depune mărturie în Congresul SUA

Postat la 28 martie 2018 60 afişări

Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul general al Facebook, intenţionează să depună mărturie în Congresul SUA, după dezvăluirile că firma de analize politice Cambridge Analytica a folosit ilegal date ale platformei de socializare în scop electoral, potrivit unei surse citate de agenţia Reuters.

Mark Zuckerberg va depune mărturie în Congresul SUA

Elena Hernandez, purtătoarea de cuvânt a Comisiei pentru Energie şi Comerţ din Camera Reprezentanţilor, a declarat că reprezentanţii comisiei continuă să discute cu Facebook pentru "a determina o dată la care Zuckerberg să depună mărturie".

Totodată, Facebook a anunţat că firma a primit invitaţii de a se prezenta la audieri în Congresul SUA şi discută cu congresmenii pe această temă.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.