Un nou hipermarket Carrefour, la Ploieşti

Autor: Ioana Mihai Postat la 09 februarie 2012 158 afişări

New Europe Property Investments plc (“NEPI”) şi Carrefour Property (“CFP”), anunţă închirierea a peste de 50% din suprafaţa mallului din Ploieşti, cel mai nou centru comercial din judeţul Prahova, dezvoltat de cele două companii. Deschiderea este programată pentru luna noiembrie a acestui an.

Încă din 2011, Carrefour Property şi NEPI au colaborat pentru transformarea hipermarketului din Ploieşti în cel mai mare centru comercial regional. Hipermarketul din Ploieşti este unul dintre cele mai importante ale reţelei Carrefour în România. Permisele de construcţie au fost eliberate în luna noiembrie 2011 iar lucrările au început în decembrie.

Centrul comercial din Ploieşti, care se va deschide în noiembrie 2012, va avea o suprafaţă închiriabilă de 55.000 mp şi peste 2.200 de locuri de parcare. Acesta va fi, conform reprezentanţilor celor două companii, cel mai important mall din regiune şi va atrage locuitorii din oraşe apropiate precum: Târgovişte, Comarnic, Blejoi, Câmpina, Sinaia, Băicoi, Urlaţi şi Breaza, acoperind o zonă cu peste 700.000 persoane. Centrul se află pe ruta (DN1), care leagă capitala de zona turistică din Valea Prahovei, şi acces din autostrada A3 Bucureşti - Budapesta, care urmează să fie inaugurată.

Până în prezent au fost semnate contracte cu retaileri precum: Cinema City, Zara, Pull and Bear, Berska, Oysho, Sephora, Massimo Dutti, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Lee Cooper, Be In Time, Sephora, Mohito, Altex, Noriel, Gymboland. Pentru a deservi cât mai bine, Carrefour Property România şi NEPI construiesc aici şi cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului, al cărui operator va fi Cinema City, având 12 săli de proiecţie.

"Ploiesti Shopping City este cel mai mare centru comercial din judeţul Prahova, având un concept integrat şi un mix unic al zonelor de fashion, distracţie şi restaurante, pus la dispoziţia cumpărătorilor în peste 100 magazine", a declarat Tiberiu Smaranda, retail executive în cadrul NEPI."Extinderea centrului comercial din Ploieşti, prin dezvoltarea a peste 40.000 m2, este o dovadă încrederii Carrefour în potenţialul de creştere al pieţei din România", declară Anca Damour, director general al Carrefour Property Romania.

NEPI este compania de holding a unui grup de firme înfiinţat pentru a investi în clădiri de birouri, centre comerciale şi proprietăţi industriale, în principal în Romania, unde este activ din 2007.

În România, Carrefour operează 25 hipermarketuri şi 46 supermarketuri. Carrefour Property este divizia imobiliară a grupului Carrefour şi se ocupă cu dezvoltarea, îmbunătăţirea şi gestionarea proprietăţilor comerciale din Europa ale grupului. În România Carrefour Property gestionează patru centre comerciale în oraşele Braşov, Ploieşti şi Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
comert,
hipermarket,
Carrefour,
Ploiesti,
NEPI
/actualitate/un-nou-hipermarket-carrefour-la-ploiesti-9221366
9221366
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.