Un nou curs online pe platforma ZFeLEARNING.ro: “Negocierea contractului colectiv de muncă”

Postat la 02 decembrie 2013 41 afişări

ZFeLEARNING.ro, cel mai nou produs al Mediafax Group, a lansat, luni, 2 decembrie, un nou curs în format online: “Negocierea contractului colectiv de muncă”.

Un nou curs online pe platforma ZFeLEARNING.ro: “Negocierea contractului colectiv de muncă”

Cursul prezintă obligaţiile ce revin angajatorilor, angajaţilor şi reprezentanţilor acestora în legătură cu negocierea contractelor colective, conţinutul şi efectele contractelor colective de muncă, modul în care interesele partenerilor sociali pot fi reprezentate în cadrul negocierii colective şi în conţinutul contractelor colective de muncă.

Printre întrebările cărora le răspunde acest curs: Cine reprezintă părţile la negocierea contractelor colective de muncă?; Care sunt regulile aplicabile negocierilor collective?; Pentru ce perioadă se pot încheia contractele colective de muncă şi ce clauze pot conţine acestea?; Care sunt efectele contractelor colective de muncă?

Acest curs a fost dezvoltat în parteneriat cu Societatea civilă de avocaţi Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) şi îl puteţi accesa aici

Cursul se adresează managerilor şi consilierilor juridici/avocaţilor in-house ai companiilor, indiferent de domeniul în care activează, precum şi organizaţiilor sindicale, salariaţilor şi reprezentanţilor acestora şi nu necesită cunoştinţe de specialitate în domeniul juridic.

Odată cu lansarea noului curs, ZFeLEARNING.ro a ajuns la un număr de 15 cursuri destinate celor care îşi doresc să se dezvolte profesional, personal sau să îşi actualizeze cunoştinţele. Cursurile  sunt de scurtă durată (1-2 ore), împărţite în module de maxim 20 de minute şi au fost astfel construite încât să răspundă unor nevoi punctuale, de maximă actualitate, din domeniile financiar-contabil, juridic, medical-farmaceutic, marketing şi comunicare, fonduri europene.

Prin intermediul platformei ZFeLEARNING.ro, un instrument modern care permite plata online sau cu OP, cursanţii pot avea acces la informaţie oricând şi oriunde, la birou sau acasă, iar la final în urma parcurgerii cursurilor vor primi, în funcţie de rezultatele obţinute la testele finale, un certificat emis de partenerul de conţinut al ZFeLEARNING. Unele certificate pot fi folosite pentru obţinerea de puncte de credit de dezvoltare profesională continuă (CPD), recunoscute de organizaţii profesionale, internaţionale sau naţionale, cum ar fi: ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CAFR (Camera Auditorilor Financiari din România), CECCAR (Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România).

Celelalte cursuri oferite de ZFeLEARNING.ro sunt:

·         Să citim un set de situaţii financiare în 10 minute

·         Interpretarea în 4 paşi a indicatorilor financiari de bază

·         TVA la încasare

·         Comunicarea în afaceri

·         Managementul proiectelor co-finantate din fonduri structurale

·         Raportarea financiară frauduloasa

·         Impozite amânate: recunoaştere şi prezentare, exemple specifice pentru România

·         Inspecţia fiscală – un inconvenient minor sau o problemă majoră?

·         Contabilitatea de acoperire împotriva riscurilor

·         Preţuri de transfer – documentaţie şi acorduri de preţ în avans

·         Cine este pacientul meu

·         Comunicarea cu pacientul

·         Cum să abordezi investigaţiile şi inspecţiile Consiliului Concurenţei

·         Cum să evităm practicile interzise de Legea concurenţei

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-nou-curs-online-pe-platforma-zfelearning-ro-negocierea-contractului-colectiv-de-munca-11735399
11735399
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.