Un militar de la o unitate din Târgu Jiu a fost găsit împuşcat în cap

Postat la 18 septembrie 2013 47 afişări

Un militar de la o unitate din Târgu Jiu a fost găsit împuşcat în cap, miercuri, de un coleg care a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă, după care şi-a anunţat superiori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un militar de la o unitate din Târgu Jiu a fost găsit împuşcat în cap

 Potrivit primelor informaţii, bărbatul, care era caporal, a fost găsit împuşcat în cap în incinta unităţii de către un coleg care a solicitat intervenţia unei ambulanţe, apoi şi-a anunţat superiorii.

Militarul avea 26 de ani şi era angajat pe bază de contract la Unitatea militară 01541 din Târgu Jiu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Unităţii militare 01541 din Târgu Jiu, maior Dorin Dumitru, ancheta în cazul morţii caporalului Ion Adrian Toader este făcută de Parchetul Militar Craiova, precum şi de o comisie numită de comandantul unităţii.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-militar-de-la-o-unitate-din-targu-jiu-a-fost-gasit-impuscat-in-cap-11351377
11351377
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.