Un incident scoate Carpatair de pe cursele Roma-Pisa şi Roma-Bologna

Autor: Liliana Iedu Postat la 04 februarie 2013 17 afişări

Compania Alitalia a anulat zborurile cu aeronavele Carpatair de la Roma spre Pisa şi Bologna „până se lămuresc cauzele incidentului“ produs pe aeroportul Fiumicino din Roma, a spus proprietarul companiei Carpatair, Nicolae Petrov, precizând că piloţii aeronavei erau români şi au fost răniţi uşor.

Un incident scoate Carpatair de pe cursele Roma-Pisa şi Roma-Bologna

Compania Alitalia a anulat zborurile cu aeronavele Carpatair de la Roma spre Pisa şi Bologna „până se lămuresc cauzele incidentului“ produs pe aeroportul Fiumicino din Roma, a spus proprietarul companiei Carpatair, Nicolae Petrov, precizând că piloţii aeronavei erau români şi au fost răniţi uşor. Proprietarul companiei Carpatair, Nicolae Petrov, a declarat ieri că două aeronave ale companiei operau pe ruta Pisa-Bologna (Italia) şi că una dintre ele a fost avariată în incidentul de sâmbătă seară, când un avion Carpatair a ratat aterizarea pe Aeroportul Fiumicino din Roma şi a ieşit de pe pistă. El a precizat că decizia companiei Alitalia, cu care Carpatair are o colaborare, de a anula zborurile între cele două oraşe italiene a fost luată „la presiunile sindicatelor“ şi cel mai probabil va dura câteva zile „până se lămuresc cauzele incidentului“. „Este o informaţie care creează confuzie, cea privind anularea zborurilor spre Pisa şi Bologna. Este vorba despre operarea celor două aeronave Carpatair. Decizia s-a luat la presiunea sindicatelor, acestea fiind nemulţumite că am câştigat această licitaţie. Practic o aeronavă a mai rămas pe această rută, deoarece a doua a fost avariată în urma incidentului“, a declarat Petrov.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Carpatair,
incident,
curse aeriene,
Alitalia
/actualitate/un-incident-scoate-carpatair-de-pe-cursele-roma-pisa-si-roma-bologna-10541726
10541726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.