Un general britanic a făcut anunţul momentului! Marea Britanie "trebuie să se pregătească de război"

Autor: Dorin Oancea Postat la 20 iunie 2022 121 afişări

Un general britanic a făcut anunţul momentului! Marea Britanie "trebuie să se pregătească de război"

Fostul director al forţelor speciale britanice spune că ţara trebuie „să se pregătească de război” ca mijloc de descurajare împotriva Rusiei, relatează The Guardian. 

Comentariul generalului Sir Adrian Bradshaw a fost făcut după ce noul şef al armatei britanice, generalul Sir Patrick Sanders, a declarat că trupele trebuie să se pregătească "să lupte din nou în Europa".

Vorbind în această dimineaţă la emisiunea Today de la BBC Radio 4, Sir Adrian a spus: „Da, are perfectă dreptate. Ideea este că, dacă ne pregătim pentru război în mod corespunzător, dacă construim o descurajare solidă, vom împiedica apariţia războiului”.

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a arătat că "este pregătit să îşi asume riscul de a intra într-un război deschis în Europa", a spus Sir Adrian, adăugând: „El face acest lucru în Ucraina, cu consecinţe teribile. Ceea ce trebuie să ne asigurăm este ca el să nu vadă o cale, o oportunitate de a lansa ceva împotriva NATO în avantajul său. Nu trebuie să-i oferim această deschidere, iar ceea ce spune generalul Saunders este ceva ce au spus comandanţii militari de o mie de ani - dacă vrei pace, pregăteşte-te pentru război”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.