Un fond de investiţii din Luxemburg a cumpărat active imobiliare de 1,2 milioane euro în Bucureşti

Autor: Cristina Cuncea Postat la 30 octombrie 2014 57 afişări

Fondul de investiţii Tavirama din Luxemburg a cumpărat două spaţii comerciale şi un apartament de lux din Bucureşti, pentru 1,2 milioane de euro, acestea fiind primele tranzacţii realizate de fond pe piaţa locală, unde vrea să ajungă la un portofoliu de cinci milioane euro la finalul anului viitor.

"România oferă în prezent numeroase oportunităţi în segmentul de real estate. Piaţa este la un nivel foarte scăzut comparativ cu ultimii ani, însă există în continuare cerere pentru închirierea de spaţii comerciale, în special în zona cartierelor din marile oraşe. Astfel, avem în plan să investim în România în următorul an şi estimăm să atingem un portofoliu de 5 milioane de euro pe plan local până la finalul anului 2015", a declarat, într-un comunicat, Florina Jurchiţă, director de investiţii în cadrul Tavirama România.

În comunicat nu a fost indicat numele vânzătorilor celor trei proprietăţi şi nici detalii despre acestea.

Tavirama este un fond privat de investiţii din Luxembourg, activ în principal în zona de real estate. Fondul deţine active, în principal imobile de dimensiuni mici şi medii care însumează suprafeţe mari, dar care sunt astfel mai uşor de administrat şi închiriat, în Luxembourg, Franta, UK şi România.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IMOBILIARE,
TRANZACŢII,
/actualitate/un-fond-de-investitii-din-luxemburg-a-cumparat-active-imobiliare-de-1-2-milioane-euro-in-bucuresti-13479494
13479494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.