Un exemplu pentru tineri.Cel mai în vârstă angajat cu carte de muncă din România are 100 de ani

Postat la 25 decembrie 2017 190 afişări

Cel mai în vârstă angajat cu carte de muncă din România, a plecat în concediu. Ştefan Gros are 100 de ani şi munceştela o stâna din Retezat. În ciuda vârstei înaintate el spune că încă nu se gândeşte la pensionare.

Un exemplu pentru tineri.Cel mai în vârstă angajat cu carte de muncă din România are 100 de ani

Ştefan Gros s-a angajat cu forme legale în urmă cu 10 ani, după ce a împlinit 90 de ani. Un proprietar de turme din Lupeni nu a ezitat deloc când bătrânul i-a înaintat cererea de angajare, informează stirileprotv.ro

 

“Acum câţiva ani, moş Ştefan a venit la mine ca să-i angajez un nepot la stână. După o lună a revenit şi mi-a spus că şi el vrea să rămână cu oile. I-am făcut carte de muncă în anul în care a împlinit 90 de ani. A lucrat cinci ani şi apoi în iarnă l-am trimis în şomaj pentru că m-am gândit că iarna e prea grea pentru el ţinând cont de vârsta înaintată. M-am înşelat pentru că m-a căutat şi mi-a spus să-l reangajez. Dacă un om vrea să lucreze la vârsta asta cum să-l refuz? E un exemplu pentru tineri. Cred că toţi din firmă au de învăţat de la el”, spunea în urmă cu câţiva ani angajatorul său.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.