Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bucureşti a ajuns la spital, în stare gravă, după ce şi-a cumpărat un certificat de vaccinare

Postat la 31 ianuarie 2022 776 afişări

Un cunoscut dezvoltator imobiliar din Bucureşti a ajuns la spital, în stare gravă, după ce şi-a cumpărat un certificat de vaccinare

Un cunoscut dezvoltator imobilar din Bucureşti care şi-ar fi cumpărat un certificat de vaccinare fals se află în stare gravă la Spitalul „Victor Babeş”, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Acesta s-ar fi tratat acasă, în secret, după ce unii dintre apropiaţii săi l-ar fi convins că, în spitale, pacienţii internaţi cu COVID-19 au şanse mici de supravieţuire.

Poliţiştii şi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 au descins, anul trecut, în 28 octombrie, la sediul Centrului de Găzduire şi Îngrijire „Neghiniţă”, unde fusese organizat, temporar, un centru de vaccinare anti-COVID.

Acolo, mai mulţi funcţionari puseseră pe picioare o adevărată afacere cu certificate de vaccinare false, îm condiţiile în care anchetatorii au descoperit că, pentru aproximativ 200 de euro, aceştia introduseseră în platforma de vaccinare datele a peste 200 de persoane, care fuseseră înregistrate în locul altor persoane, care se vaccinaseră în mod real.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cumparare,
dezvoltator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.