Un copil de 11 ani a trăit câteva luni singur într-o colibă la marginea unei păduri, fără apă şi lumină

Postat la 25 iulie 2014 41 afişări

Un copil în vârstă de 11 ani dintr-un sat din Argeş, abandonat de mamă şi cu tatăl plecat la muncă într-un alt judeţ, a trăit timp de mai multe luni singur, într-o baracă de la marginea unei păduri, fără apă sau energie electrică, localnicii care îi cunoşteau situaţia dându-i de mâncare.

Un copil de 11 ani a trăit câteva luni singur într-o colibă la marginea unei păduri, fără apă şi lumină

 Băiatul de 11 ani, din satul Enculeşti, judeţul Argeş, a fost preluat şi dus într-un centru de plasament de urgenţă al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), după ce timp de mai multe luni a trăit singur într-o baracă din lemn, la marginea unui luminiş.

Directorul DGASPC Argel, Adrian Macovei, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat după a aflat din presă despre cazul băiatului, iar joi copilul a fost luat şi dus într-un centru de evaluare şi primire în regim de urgenţă, urmând ca dosarul cu acest caz să fie înaintat Tribunalului Argeş, iar instanţa să dispună, cel mai probabil, trimiterea copilului într-un centru de plasament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/un-copil-de-11-ani-a-trait-cateva-luni-singur-intr-o-coliba-la-marginea-unei-paduri-fara-apa-si-lumina-12976670
12976670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.