Un candidat Ukip afirmă că românii sunt "nişte gunoaie", iar imigranţii de la Mediterana membri SI

Autor: Valentin Vidu - Mediafax Postat la 07 mai 2015 144 afişări

Un candidat Ukip din aceeaşi circumscripţie cu Nigel Farage afirmă că imigranţii de la Mediterana sunt de fapt "luptători ai Statului Islamic", iar românii "nişte gunoaie", la un eveniment de campanie la care participa şi liderul formaţiunii, dezvăluie Daily Mirror în pagina electronică.

Potrivit tabloidului britanic, Ted Bennett, în vârstă de 65 de ani, care candidează pentru un post de consilier local, a fost înregistrat miercuri de un reporter Daily Mirror - la doar 24 de ore după ce Ukip a suspendat un candidat care a ameninţat că îşi va împuşca contracandidatul conservator - afirmând că românii care locuiesc în zonă sunt "nişte gunoaie".

"Avem români la Cliftonville. Dar problema este că ei fac caz de sistemul nostru şi îşi râd de noi. Dacă te duci la Aldi, în Margate, te vei trezi printre puţinii care vorbesc engleză. Dar sunt doar nişte gunoaie", a declarat el.

Tabloidul mai scrie că Bennett a încercat să-l convingă pe reporterul său că mii de imigranţi clandestini care sunt salvaţi pe Mediterana, după ce fug din Orientul Mijlociu şi Africa, sunt de fapt militanţi din cadrul grupării Statul Islamic (SI).

"ISIS (un acronim pentru SI) şi-a adunat miliardele de dolari de pe urma petrolului din ţările pe care le-a invadat şi îşi finanţează oamenii să vină în Europa", a spus el, adăugând că "unii dintre ei sunt luptători ISIS" şi că reţeaua teroristă "vrea să trimită o jumătate de milion din oamenii ei în Europa".

"Nu mai vrem nicio persoană care să fie refugiat în ţara asta", a mai spus candidatul Ukip la evenimentul public la care participa Farage.

Partidul Independenţei Regatului Unit (Ukip) l-a suspendat pe Robert Blay, un candidat în alegerile parlamentare, cu două zile înainte de scrutinul de joi, după ce acesta a ameninţat că-şi va împuşca rivalul, pe conservatorul Ranil Jayawardena. Blay a fost filmat de către Daily Mirror insultându-l pe Jayawardena, despre care a spus că nu este deloc britanic.

Ukip şi-a câştigat popularitatea, în ultimii ani, printr-o campanie pentru reducerea imigraţiei şi retragerea Marii Britanii din UE.

Formaţiunea xenofobă şi antieuropeană este creditată cu 14% în intenţiile de vot, potrivit unei compilaţii de sondaje realizate de BBC, şi ar urma să obţină cel puţin cinci mandate în alegerile generale de joi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
STATUL ISLAMIC,
ROMÂNI
/actualitate/un-candidat-ukip-afirma-ca-romanii-sunt-niste-gunoaie-iar-imigrantii-de-la-mediterana-membri-si-14222773
14222773
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.