Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor: Incită la crimă, vrăjitorie, terorism etc

Postat la 30 octombrie 2017 110 afişări

Un bărbat din Suceava a reclamat Halloween-ul la OPC Braşov, cerând ca produsele tipice, care incită la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră şi incultură” să fie retrase, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un bărbat a reclamat Halloween-ul la Protecţia consumatorilor: Incită la crimă, vrăjitorie, terorism etc

Bărbatul din Suceava a făcut o reclamaţie la Comisariatul Regional pentru Protecţia Consumatorului din Braşov şi a cerut ca toate produsele care ţin de Halloween să fie retrase de pe piaţă, pe motiv că ar incita la ”crimă, vrăjitorie, terorism, magie neagră, incultură, teroare psihică a copiilor inocenţi, închinare la morţi şi satanism“.

Potrivit comisarilor CRPC Braşov, suceveanul este foarte deranjat că în această perioadă pe rafturile magazinelor se găsesc produse legate de sărbătoarea Halloween-ului.

Reprezentanţii CRPC Braşov au declarat că verifică toate reclamaţiile care au temei legal, dar aceasta se încadrează la cele ”mai deosebite“ şi stârnesc mai degrabă amuzament.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.