Un avion plin cu aur, blocat pe un aeroport din Istanbul

Postat la 07 ianuarie 2013 18 afişări

Un avion al companiei aeriene de transport de marfă ULS Cargo care transporta o încărcătură de o tonă şi jumătate de lingouri de aur este imobilizat de marţi pe aeroportul internaţional din Istanbul, autorităţile turce apreciind că nu are documentele în regulă, potrivit presei turce.

Avionul, un Airbus A300, care efectua un zbor din Ghana spre Dubai (Emiratele Arabe Unite), a efectuat un ocol către Aeroportul Atatürk din cauza unei probleme de carburant, a precizat postul CNN-Türk duminică.

Din cauza absenţei anumitor documente administrative, avionul a fost imobilizat, iar încărcătura plasată sub sechestru, potrivit aceloraşi surse.

Autorităţi aeroportuare turce nu au putut să fie contactate, de către AFP, pentru a comenta această informaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
aur,
Istanbul,
aeroport
/actualitate/un-avion-plin-cu-aur-blocat-pe-un-aeroport-din-istanbul-10434487
10434487
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.