Un automobil al magnatului Warren Buffett, vândut la licitaţie cu 122.500 de dolari, de peste 10 ori valoarea de pe piaţă

Autor: Florin Badescu Postat la 22 februarie 2015 157 afişări

Un automobil Cadillac care a aparţinut miliardarului american Warren Buffett a fost vândut cu 122.500 de dolari, depăşind de peste 10 ori valoarea sa de piaţă, la o licitaţie organizată joi în scopuri caritabile.

Identitatea noului proprietar al automobilului - o berlină DTS din 2006, ce afişează 32.685 kilometri la bord - nu a fost dată publicităţii, a precizat purtătorul de cuvânt al site-ului de licitaţii online Proxibid.

Suma va fi donată în beneficiul Girls Inc, o asociaţie de caritate cu sediul în Omaha, în statul Nebraska, la fel ca Berkshire Hathaway, companie de investiţii a miliardarului Warren Buffett.

Fundaţia Girls Inc., a cărei preşedintă de onoare este Michelle Obama, are filiale în Canada şi Statele Unite ale Americii şi a fost înfiinţată cu scopul de a oferi sprijin şi consultanţă pentru tinerele fete nord-americane în domeniul educaţiei.

Warren Buffett, care şi-a cumpărat anul trecut un Cadillac XTS, a promis că va înmâna personal cheile fostului său automobil dacă noul proprietar al acestuia va face călătoria până în Omaha.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
WARREN BUFFETT,
LICITAŢIE,
AUTOMOBIL
/actualitate/un-automobil-al-magnatului-warren-buffett-vandut-la-licitatie-cu-122-500-de-dolari-de-peste-10-ori-valoarea-de-pe-piata-13869629
13869629
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.