Un agent de poliţie din Gorj este cercetat după ce a tras accidental cu pistolul în sediul Poliţiei

Postat la 31 iulie 2018 38 afişări

Un agent de poliţie a manevrat incorect arma din dotare şi a tras un foc în perete, în sediul Poliţiei Târgu-Jiu, omul legii fiind cercetat de superiorii săi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Un agent de poliţie din Gorj este cercetat după ce a tras accidental cu pistolul în sediul Poliţiei

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Gorj, un foc de armă a fost tras accidental, luni, de un poliţist, într-un perete dintr-o magazie aflată în sediul Poliţiei Târgu-Jiu. Incidentul ar fi avut loc în timp ce agentul îi înmâna pistolul unui alt coleg.

”Un agent cu functia de armurier la Serviciul Logistic, în timp ce trebuia să-i distribuie unui alt agent de poliţie un pistol, a manevrat incorect arma şi a percutat accidental un cartuş, care s-a oprit în perete”, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, Andrei, Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Ancheta internă care îl vizează pe agent se face pentru folosirea incorectă a armamentului din dotare

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.