Un adolescent britanic a comis un atentat sinucigaş în Irak

Autor: Mihai Draghici Postat la 15 iunie 2015 245 afişări

Un adolescent britanic se numără printre patru islamişti care au comis atacuri sinucigaşe în Irak soldate cu 11 morţi, informează Wall Street Journal, în ediţia online.

Talha Asmal, în vârstă de 17 ani, originar din Yorkshire, devenise membru al reţelei teroriste Stat Islamic. Sâmbătă, adolescentul şi încă trei islamişti au comis o serie de atentate în oraşul irakian Baiji.

Familia adolescentului britanic a confirmat decesul. "Suntem devastaţi de această tragedie de nedescris care ne-a lovit", a comunicat familia.

Premierul Marii Britanii, David Cameron, a declarat că relatările de presă despre implicarea adolescentului britanic în activităţi teroriste sunt "extrem de îngrijorătoare".

Ministerul britanic de Externe a comunicat că nu este autorizat să confirme informaţiile privind sinuciderea cetăţeanului britanic într-un atentat.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
M.BRITANIE,
IRAK,
TERORISM
/actualitate/un-adolescent-britanic-a-comis-un-atentat-sinucigas-in-irak-14456639
14456639
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.