Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, vine la conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform IX"

Postat la 15 iunie 2015 69 afişări

Ministrul Sănătăţii Nicolae BĂNICIOIU şi preşedintele CNAS, Vasile CIURCHEA, vor dezbate problemele sistemului sanitar la conferinţa "Mediafax Talks about Health Reform" - ediţia a IX-a, care va avea loc marţi, 23 iunie, la hotelul Radisson Blu, sala Atlas, începând cu ora 9.30.

Evenimentul este organizat de Agenţia de presă Mediafax, în parteneriat cu Ministerul Sănătăţii. La conferinţă au mai fost invitaţi ca lectori Marius SAVU - preşedintele Agenţiei Naţionale a Medicamentului, Vasile CEPOI – Preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS); Radu GĂNESCU – Preşedintele Coaliţiei Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC); Livia Zamfiropol– Partener, DLA Piper; Alina LĂCĂTUŞ – Counsel, DLA Piper, un reprezentant al LAWG, precum şi reprezentanţi ai producătorilor de medicamente. 

Moderator al evenimentului va fi Elvira GHEORGHIŢĂ – Senior Reporter Mediafax.

Mediafax Talks about Health Reform IX este o continuare a unor evenimente ce devin tradiţie în domeniul organizării de evenimente medicale şi o confirmare a necesităţii existenţei unor astfel de dezbateri realizate cu profesionalism. Beneficiind de participarea reprezentaţilor autorităţilor, a specialiştilor, precum şi a pacienţilor, Mediafax Talks about Health Reform IX realizează, ca de fiecare dată, o analiză a problemelor sistemului sanitar, care preocupă întreaga ţară, contribuind în felul acesta la reformarea acestuia, precum şi la creşterea calităţii serviciilor medicale din România.

Astfel, în cadrul acestei ediţii vor fi supuse dezbaterii teme precum: bugetul sănătăţii pe 2015 în raport cu nevoile de tratament ale românilor, stadiul noii liste de medicamente, accesul pacienţilor la acestea, sugestiile producătorilor de medicamente şi ale pacienţilor privind lista de medicamente compensate şi gratuite, dar şi eficienţa cardului de sănătate şi dosarul electronic.

Alte teme de discuţie vizează programele de prevenire a îmbolnăvirilor, legea malpraxisului şi spitalele private din România ca alternativă sau complementaritate la sistemul medical de stat.

Evenimentul va reuni circa 150 de participanţi din domeniul Sǎnǎtǎţii, dar şi din domenii conexe: reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii, CNAS, Colegiului Medicilor din România, producătorilor de medicamente, reprezentanţi din domeniul asigurărilor medicale, directori de spitale, medici pe diverse specializări, reprezentanţi ai organizaţiilor de pacienţi, precum şi presă generalistă şi de specialitate.

Parteneri ai evenimentului sunt DLA Piper şi LAWG. .

Mai multe detalii despre agenda evenimentului "Mediafax Talks about Health Reform" - ediţia a IX-a şi înscrierile pentru participare le puteţi găsi pe website-ul: http://www.mediafaxtalks.ro/health-reform-9

Despre Mediafax

Mediafax este cel mai mare furnizor de informaţie generală şi de afaceri din România. Înfiinţată în 1991, compania Mediafax face parte din Mediafax Group şi are peste 2.000 de clienţi din mass-media, sectorul public şi cel de afaceri. Printre produsele şi serviciile Mediafax se numără fluxuri zilnice de ştiri şi fotografie de presă, înregistrări audio cu declaraţii şi interviuri în exclusivitate, servicii de monitorizare de presă şi de distribuţie de comunicate de presă, anuare de specialitate, conţinut multimedia pentru telefonia mobilă. Din 2007, Mediafax se adresează în mod direct şi consumatorilor finali, nu doar sectorului business, prin www.mediafax.ro.

Despre Mediafax Talks 

Mediafax organizează, începând din 2006, evenimente de business care vin în completarea informaţiilor de afaceri oferite zilnic companiilor. Prin seria de conferinţe Mediafax Talks (www.mediafaxtalks.ro), oamenii de afaceri au la dispoziţie un forum de dezbatere despre subiecte şi probleme arzătoare, precum şi o modalitate de dialog cu autorităţile.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să o contactaţi pe Melania Stoica, PR & Events Manager Mediafax Talks – melania.stoica@m.ro 031.82.56.417/ 0754 095 971

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ministrul-sanatatii-nicolae-banicioiu-vine-la-conferinta-mediafax-talks-about-health-reform-ix-14453817
14453817
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.