Ultimele date relevă că peste o mie de maşini sunt blocate în trafic

Postat la 27 ianuarie 2012 10 afişări

Ultimele date ale autorităţilor, prezentate joi seara de premierul Emil Boc, relevă că peste o mie de autovehicule sunt blocate la această oră în trafic, în condiţiile în care datele anunţate anterior indicau doar 650 maşini aflate într-o astfel de situaţie.

Potrivit premierului, în prezent sunt blocate în trafic din cauza zăpezii un număr de 1.008 autovehicule. Numărul persoanelor evacuate din maşini şi cazate în adăposturi se ridică la 1.655. El a cerut prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată la Guvern, să nu aibă linişte până când nu se asigură că viaţa persoanelor aflate în situaţii de dificultate nu mai este pusă în pericol şi i-a avertizat că, în caz contrar, îşi vor căuta de lucru în altă parte. "Nu sunt total mulţumit, dar analizele le vom face pe vreme senină", a spus Boc prefecţilor. El a cerut prefecţilor ca niciun autoturism să nu rămână neverificat, atenţionându-i că de modul în care vor acţiona depind vieţile oamenilor aflaţi în dificultate.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trafic,
vreme,
masini,
blocaje,
ger
/actualitate/ultimele-date-releva-ca-peste-o-mie-de-masini-sunt-blocate-in-trafic-9179952
9179952
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.