UE a adoptat sanctiuni impotriva lui Muammar Kadhafi

Postat la 28 februarie 2011 13 afişări

Uniunea Europeana a adoptat luni un embargo asupra armelor impotriva Libiei, precum si inghetarea conturilor si interzicerea vizei pentru colonelul Muammar Kadhafi si 25 dintre apropiatii sai, mergand dincolo de sanctiunile decise sambata de ONU, potrivit diplomatilor.

"Interdictiile de calatorie, inghetarea conturilor bancare, interdictia de vanzare de arme si obiecte care pot fi folosite in timpul represaliilor" au fost decise in unanimitatea in timpul unei reuniuni a ambasadorilor celor 27 de tari la Bruxelles, a declarat un diplomat european.

Lista persoanelor vizate de inghetarea conturilor si interdictiile de calatorie este "mai lunga decat cea a ONU", care include sase si, respectiv, 16 nume, a precizat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UE,
Muammar Kadhafi,
sanctiuni
/actualitate/ue-a-adoptat-sanctiuni-impotriva-lui-muammar-kadhafi-8018040
8018040
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.