Udrea a început campania de împărţire a ghiozdanelor cu abecedare şi rechizite

Autor: Emma Toader Postat la 26 septembrie 2014 35 afişări

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, a împărţit, vineri, la sediul partidului, ghiozdane echipate cu abecedare şi rechizite unor şcolari din Bucureşti, aduşi de părinţi la acest eveniment.

Udrea a arătat că a preferat să facă acest gest în loc de o lansare la Sala Platului a candidaturii sale la prezidenţiale care ar fi costat 20.000 de euro.

"Am luat această decizie pentru că anul acesta copiii s-au dus la şcoală şi nu au găsit abecedare pe bănci. Pentru un copil de clasa I este de neînţeles că domnul Ponta nu a reuşit să rezolve această problemă a abecedarelor. În loc de o lansare a candidaturii mele făcută într-un mod fastuos în care aduceam oameni, am decis să fac acest gest pentru familiile cu copii şi cu posibilităţi materiale reduse", a precizat Elena Udrea.

Ea a precizat, după împărţirea ghiozdanelor, că această acţiune va continua în ţară.

Udrea a menţionat că, duminică, PMP va organiza un marş de protest la adresa Guvernului, care se va desfăşura de la Sala Palatului la Guvern. Ea a menţionat că preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat să participe la acest marş.

Candidatul PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, spunea şi joi că nu vrea ca lansarea candidaturii ei să semene cu cea a lui Victor Ponta şi că a decis organizarea, duminică, a unui marş împotriva proastei guvernări, precizând că au fost cumpărate ghiozdane şi abecedare, care vor fi date "în toată ţara".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UDREA,
COPII,
RECHIZITE
/actualitate/udrea-a-inceput-campania-de-impartire-a-ghiozdanelor-cu-abecedare-si-rechizite-13351413
13351413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.