Ioan Niculae despre schimbarea antrenorului: Mă gândesc timp de 24 de ore

Autor: Traian Terzian Postat la 25 septembrie 2014 50 afişări

Finanţatorul clubului Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat, joi seară, după eliminarea din 16-imile de finală ale Cupei României - Timişoreana, că va lua o decizie privindu-i pe antrenorul Daniel Isăilă şi pe preşedintele Dinu Gheorghe după 24 de ore.

"Aproape m-am obişnuit cu astfel de ruşine în ultimele 4-5 meciuri la Astra. Este starea normală la Astra în ultimul timp. M-aţi întrebat cum mă simt, dar această întrebare ar trebui să o puneţi şi conducerii tehnice, preşedintelui executiv, ei trebuie să răspundă ce se întâmplă la această echipă. Am făcut o înţelegere cu mine însumi, ca primele 24 de ore să nu comentez după un astfel de eşec. Mă gândesc în linşte şi vom vedea. Să discutăm ca lumea", a spus Niculae la DigiSport.

Echipa Astra Giurgiu, deţinătoarea trofeului, a fost eliminată în 16-imile de finală ale Cupei României - Timişoreana, după ce a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (2-1), de formaţia Dacia Mioveni, ocupanta locului 6 în seria secundă a Ligii a II-a.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Stoica '19, Popa '42 şi Mârzeanu '90, în timp ce pentru echipa de pe locul 3 al Ligii I, participantă în grupele Ligii Europa, a înscris Cristescu, în minutul 17.

Astra Giurgiu a câştigat sezonul trecut în premieră Cupa României, după ce a învins, în finală, pe Arena Naţională, cu scorul de 4-2 la loviturile de departajare, formaţia Steaua Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
NICULAE,
ASTRA
/actualitate/ioan-niculae-despre-schimbarea-antrenorului-ma-gandesc-timp-de-24-de-ore-13350730
13350730
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.