Uber, Facebook, Google, Twitter, Skype, Shazam, New York Times - 25 de speakeri de top la ICEEfest

Autor: Departamentul Economic Postat la 24 martie 2015 101 afişări

Organizatorii ICEEfest (Interactive Central and Eastern Europe Festival), evenimentul care aduce marile companii globale din industria Internetului la Bucureşti, au anuntat, marţi, primele nume care vor participa la ediţia de anul acesta.

Peste 70 de speakeri şi cel puţin 2.500 de participanţi în public din 20 de ţări sunt aşteptaţi pentru cele două zile de festival, în 11 si 12 iunie, la "Grand Cinema&More", în Băneasa Shopping City.

Companii globale majore (Uber, Facebook, Google, Twitter, Shazam), playeri cheie din media (The New York Times, El Pais, AS, Kurier), unele dintre cele mai premiate agenţii de creaţie, dar şi de performance marketing din Europa şi SUA au confirmat deja prezenţa.

"Aşteptam în scurt timp numele speakerilor de la încă cel puţin 30 de companii importante din domeniile care ne interesează: media, marketing, e-commerce, adtech, aplicaţii. Pe scurt, ICEEfest va continua să crească şi cred în continuare ca Bucureştiul are poziţia strategică necesară pentru a deveni un centru regional major al industriei Internetului", spune Dragoş Stanca, fondator şi director al festivalului.

Pe lângă prezentări inspiraţionale şi workshopuri aplicate pe diverse specializări, ICEEfest va cuprinde anul acesta şi două evenimente-satelit distincte, în fiecare seară: "Viral Music Night", în 11 iunie şi "Viral Movie Night", în 12 iunie.

De asemenea, în cadrul festivalului va continua competiţia dedicată start-up-urilor, "200 Seconds of Fame", precum şi ediţia locală a celor mai respectate premii internaţionale ale industriei, IAB MIXX.

Festivalul va fi animat, pe toată durata sa, de actorul şi comediantul britanic Jeff Leach, care va asigura o atmosferă relaxată.

ICEEfest este organizat de Think Digital Group cu susţinerea IAB Europe, iar bilete la preţ redus mai sunt disponibile pentru doar câteva zile (până pe 31 martie), pe site-ul oficial www.ICEEfest.com.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ICEEFEST,
SPEAKERI,
/actualitate/uber-facebook-google-twitter-skype-shazam-new-york-times-25-de-speakeri-de-top-la-iceefest-14047634
14047634
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.