SRI îşi prezintă marţi bilanţul pe anul 2014. La eveniment participă preşedintele Iohannis

Autor: Departamentul Politic Postat la 23 martie 2015 47 afişări

SRI prezintă, marţi, raportul privind activitatea Serviciului pe anul 2014, la eveniment urmând să participe şi preşedintele Klaus Iohannis.

Potrivit anunţului de presă transmis de Administraţia Prezidenţială, şeful statului urmează să participe, de la ora 11.00, la evenimentul organizat la sediul SRI.

Serviciul Român de Informaţii aniversează, la 26 martie, 25 de ani de existenţă, iar acest moment va fi marcat prin organizarea, în ziua de marţi, a activităţii de bilanţ pentru anul 2014, conform unui comunicat postat pe site-ul SRI.

La eveniment vor participa, alături de conducerea Serviciului, preşedintele Klaus Iohannis, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, consilierul prezidenţial pe probleme de securitate naţională, generalul Ion Oprişor, preşedintele Comisiei comune permanente a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii Serviciului Român de Informaţii, deputatul Georgian Pop, precum şi membri ai acestei comisii, menţionează sursa citată.

În comunicatul SRI se mai arată că bilanţul Serviciului pentru anul 2014 se va încheia cu declaraţii de presă, în jurul orei 12.45.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
SRI,
BILANŢ,
/actualitate/sri-isi-prezinta-marti-bilantul-pe-anul-2014-la-eveniment-participa-presedintele-iohannis-14041562
14041562
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.