Ponta cere poliţiştilor să aplice sancţiuni rapide şi dure în cazul violenţelor, inclusiv în şcoli

Autor: Departamentul Social Postat la 23 martie 2015 61 afişări

Premierul Victor Ponta le-a cerut reprezentanţilor Ministerului Afacerilor Interne să se concentreze în continuare pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor de violenţă, inclusiv în şcoli şi locuri publice, cu sancţiuni imediate şi extrem de dure atunci când sunt înregistrate astfel de cazuri.

"România este o ţară sigură, iar pentru mine - nu doar ca prim-ministru, ci cetăţean al acestei ţări - siguranţa este de departe o prioritate şi lucrul cel mai important. Vreau să ştiu că pot să trimit copiii la şcoală în siguranţă, că părinţii noştri pot să fie siguri pe stradă, că noi suntem siguri în locuinţă, în locuri publice", a spus Ponta reprezentanţilor ministerului, la bilanţul pe anul trecut al instituţiei.

El i-a asigurat că Guvernul va continua să asigure dotarea poliţiştilor cu echipamente moderne, chiar dacă este politician, "prin definiţie ceva rău".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PONTA,
POLIŢIE,
/actualitate/ponta-cere-politistilor-sa-aplice-sanctiuni-rapide-si-dure-in-cazul-violentelor-inclusiv-in-scoli-14037793
14037793
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.