Turul inundatiilor: Basescu sparge cu SPP-ul barajele de ziaristi, Boc se obisnuieste cu huiduielile

Postat la 06 iulie 2010 14 afişări

Presedintele nu e in apele lui: "Dati presa din fata mea, vreau sa vad militarii!", "Nu vreau sa raspund la provocari", "Ma pot supara pe oricine". Traian Basescu s-a aratat amabil cu un copil de patru ani: "Ce faci, voinicule?", l-a intrebat. Copilul a profitat ca sa-l roage ceva: "Sa nu taiati pensia lui mamaica si lui tataica".

Presedintele Traian Basescu s-a urcat, luni, in barca, pentru a inspecta stadiul amenajarii podului de pontoane de pe raul Suceava. Insotit de ministrul Apararii, Gabriel Oprea, si de presedintele Con-siliului Judetean Suceava, Traian Ba-sescu a mers in localitatea suceveana Dornesti, unde a fost construit un pod de pontoane, dupa ce apele au avariat podul de pe DN 17 A Siret-Radauti.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/turul-inundatiilor-basescu-sparge-cu-spp-ul-barajele-de-ziaristi-boc-se-obisnuieste-cu-huiduielile-6500937
6500937
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.