Tudose, despre greşelile din programul România Educată: ai/ n’ai bacu’ seminţele tot gustu’ ăla are

Autor: Petru Mazilu Postat la 14 iulie 2021 149 afişări

Europarlamentarul Mihai Tudose îi peste picior pe cei care au redactat, cu greşeli, memorandumul privind programul România Educată. În ziua lu’ România Educată, cei care au redactat documentul au scris primul-ministru deşi nu este vorba de primul care papă ecler, a comentat social-democratul.

Tudose, despre greşelile din programul România Educată: ai/ n’ai bacu’ seminţele tot gustu’ ăla are

Europarlamentarul PSD a descoperit faptul că la capitolul V al documentului scrie primul-ministru şi nu prim-ministru, aşa cum este corect.

„Azi a fost ziua lu’ România Educată…. Şedinţă de Guvern festivă cu Preşedinte cu tot. După o luuuuungă perioadă de ,,consultări cu toată lumea” (consultări de care nu prea a auzit nimeni) am văzut azi un Cîţu care a reuşit să impresioneze auditoriu’ citind că a venit Preşedintele! Apoi, citind Memorandumul, descoperim că de implementarea lui nu se ocupă nimeni. Fiindcă la cap V, punctul 1, este desemnat Primul Ministru”, arată Mihai Tudose.

Europarlamentarul mai spune, ironic, că tocmai greşeala descoperită ar reprezenta un argument pentru implementarea proiectului România Educată.

„La noi, în România, funcţia la care cred eu că doreau să se refere este ,,prim-ministrul” nu primul ministru, că nu e vorba de primul care papă ecler miercuri…Poate fi un argument pt necesitatea proiectului… Dar implementat de oameni care măcar ştiu să scrie sau/ şi înţeleg ceea ce citesc….. Altfel rămânem la ai/ n’ai bacu’… seminţele tot gustu’ ăla are!”, a precizat Mihai Tudose.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mihai tudose,
românia educată,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.