Ţuca Zbârcea & Asociaţii numeşte un nou partener şi promovează alţi 10 avocaţi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 17 decembrie 2014 963 afişări

Societatea de avocaţi Ţuca Zbârcea & Asociaţii anunţă 11 promovări interne, ca urmare a procesului de evaluare care a avut loc în perioada noiembrie-decembrie 2014.

Ţuca Zbârcea & Asociaţii numeşte un nou partener şi promovează alţi 10 avocaţi

După promovarea a trei parteneri la începutul acestui an, societatea îşi extinde din nou echipa de management prin numirea lui Sebastian Radocea ca partener în departamentul de energie al firmei. Alţi zece avocaţi au fost avansaţi în diverse roluri în cadrul firmei, toate promovările fiind efective de la 1 ianuarie 2015.

Sebastian Radocea a devenit partener al Ţuca Zbârcea & Asociaţii, fiind specializat în dreptul energiei, fuziuni şi achiziţii şi drept societar şi comercial. De-a lungul celor 15 ani de activitate profesională, el a participat la primul proces de separare legală (unbundling) a activităţilor de distribuţie şi furnizare de energie electrică la nivelul unei foste societăţi de stat din sectorul energiei electrice, precum şi în privatizarea unor societăţi de distribuţie şi furnizare a energiei electrice. De asemenea, a acordat asistenţă unor investitori privaţi în legătură cu dezvoltarea, operarea, achiziţia şi/sau vânzarea unor  proiecte fotovoltaice. În prezent, el este implicat în implementarea, pentru prima dată în România, a proiectelor de eficienţă energetică în sectorul public.

Alţi 10 avocaţi au fost promovaţi la statutul de managing associate sau senior associate. Andreea Lisievici-Lefter, Patricia Enache, Mihai Ene şi Dana Busini vor face parte, de la începutul lui 2015, din grupa de managing associate. Olga Cobăsneanu, Maxim Dogoter, Mariana Sturza, Ruxandra Niţă, Ruxandra Frangeti şi Alexandru Moldoveanu se alătură grupei avocaţilor seniori. Majoritatea promovărilor sunt în departamentele de litigii şi arbitraje comerciale, inclusiv drept penal, dar şi drept societar/comercial, drept financiar-bancar şi pieţe de capital, PPP/concesiuni sau dreptul muncii. 

Echipa Ţuca Zbârcea & Asociaţii cuprinde peste 170 de avocaţi şi angajaţi iar începând cu 1 ianuarie 2015, numărul partenerilor va urca la 25 de la 24 în prezent.

Sebastian Radocea, 40 de ani, a devenit partener în cadrul departamentului de energie al Ţuca Zbârcea & Asociaţii. El a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii din Bucureşti în 1998 şi este membru al Baroului Bucureşti din 1999. De asemenea, el a deţine un Master în Drept şi Finanţe (Goethe Universität Frankfurt am Main, Institute for Law and Finance). Sebastian este fluent în limbile engleză şi germană.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avocati,
partener,
promovare,
Ţuca Zbârcea
/actualitate/tuca-zbarcea-asociatii-numeste-un-nou-partener-si-promoveaza-alti-10-avocati-13726272
13726272
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.