Trucuri pentru o vacanţă reuşită. Care este primul lucru pe care trebuie să îl faci când intri într-o cameră de hotel

Autor: Ioana Matei Postat la 02 iunie 2017 3026 afişări

Cu cât mai simplu decorată este o cameră de hotel, cu atât mai puţin probabil este să pierzi lucruri în aceasta şi să fii stresat din acest punct de vedere, spune designerul Karim Rashid, într-un articol publicat de Bloomberg. El este cunoscut pentru designurile sale simple, precum sticla de apă Bobble sau coşul de gunoi Garbo. Următorul lui proiect este o sticlă de vin pentru podgoriile Stratus.

Trucuri pentru o vacanţă reuşită. Care este primul lucru pe care trebuie să îl faci când intri într-o cameră de hotel

Descrie stilul său drept ”minimalism senzual” şi îşi numeşte produsele ”blobjects” (blobiecte, în limba română, n.red). Iubeşte albul şi culoarea roz, care apar nu doar în aceste produse, ci şi în propria garderobă. Cel mai recent proiect îl reprezintă firma de arhitectură şi design Kurv. Petrece aproximativ 400.000 de mile în aer în fiecare an. În acelaşi timp, petrece aproximativ 180 de nopţi sau jumătate din an în hoteluri. 

 

În călătoriile sale, a învăţat câteva lucruri utile pentru orice călător:

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
sticla,
apa,
proiect,
articol,
bloomberg

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.