Cine sunt cei care i-au furat partidul lui Nicuşor Dan

Postat la 01 iunie 2017 2702 afişări

Cine sunt cei care i-au furat partidul lui Nicuşor Dan

Nicuşor Dan şi-a anunţat joi demisia din partidul pe care l-a fondat şi condus, Uniunea Salvaţi România, nefiind de acord cu decizia Biroului Naţional al partidului de a nu susţine revizuirea Constituţiei în sensul definirii familiei ca uniunea dintre bărbat şi femeie.

Din 2011 s-a implicat activ în cea mai importantă campanie civică din istoria României, Salvaţi Roşia Montană. Mutat în Bucureşti în primavara lui 2012 a participat la campania lui Nicuşor Dan ca independent la primăria Bucureşti. Aceste două mari acţiuni de coagulare civică au adus la un loc o masă critică de idealişti care au pornit o revoluţie în societatea românească.

Cine sunt cei care i-au furat partidul lui Nicuşor Dan

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
partid,
nicusor dan,
furt,
romania,
salvare,
demisie,
acord,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.