Cel mai nou mogul imobiliar din Capitală începe construirea unui nou proiect rezidenţial în Aviaţiei

Postat la 01 iunie 2017 314 afişări

Cel mai nou mogul imobiliar din Capitală începe construirea unui nou proiect rezidenţial în Aviaţiei

Forte Partners, unul dintre cei mai activi dez­voltatori imobiliari, care construieşte birourile The Bridge din zona Orhideea, demarează în perioada imediat urmă­toa­re un proiect rezi­den­ţial în partea de nord a Capitalei, pe un teren de 14.000 mp din fosta fabrică de pâine Băneasa.

Prima fază a viito­ru­lui Aviaţiei Park ar putea fi gata în a doua jumătate a anului viitor.

„Suntem în aştep­tarea Autorizaţiei de Con­struire pentru pri­ma fază, constând în două blocuri cu 176 de apartamente. Construcţia acesteia va dura 16 luni. Faza a doua a proiectului o vom demara în toamna acestui an cu finalizare în primăvara anului 2019. Dorim să edificăm ambele faze cu un ecart mic între ele pentru a reduce impactul asupra fazei întâi. În plus, între cele două faze vom face o grădină de 10.000 mp odată cu prima fază“, a spus Geo Mărgescu, fondator şi CEO al Forte Partners.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.