Troy Javaher pleacă şi va fi înlocuit la conducerea Jones Lang LaSalle de olandezul Gijs Klomp

Autor: Cristi Moga Postat la 07 martie 2013 64 afişări

Americanul Troy Javaher, cel care în urmă cu mai bine de şase ani a venit la Bucureşti, alături de Charles Krick, pentru a redeschide biroul firmei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL), va părăsi piaţa locală pentru o poziţie regională în cadrul JLL.

Americanul Troy Javaher, cel care în urmă cu mai bine de şase ani a venit la Bucureşti, alături de Charles Krick, pentru a redeschide biroul firmei de consultanţă imobiliară Jones Lang LaSalle (JLL), va părăsi piaţa locală pentru o poziţie regională în cadrul JLL. Javaher a preluat conducerea biroului Jones Lang LaSalle din Bucureşti în urmă cu trei ani, după plecarea lui Charles Krick, iar acum a fost desemnat director al departamentului de investiţii al companiei în Europa Centrală şi de Est şi va avea biroul în Praga, Cehia. Conducerea biroului Jones Lang LaSalle de pe piaţa locală a fost preluată de către olandezul Gijs Klomp, care a mai fost activ la Bucureşti în cadrul diviziei imobiliare a grupului ING. Javaher a fost implicat în cei şase ani petrecuţi la Bucureşti într-o serie dintre cele mai mari tranzacţii imobiliare de pe piaţa locală, printre care vânzarea proiectelor de birouri America House şi S-Park din Bucureşti, precum şi a parcului de afaceri City Business Center din Timişoara. Cele trei tranzacţii au avut o valoare cumulată de circa 300 mil. euro. Pe de altă parte, din biroul local al Jones Lang LaSalle au mai plecat în ultimul an consultanţi precum Lori Collin, Roxana Stănciulescu sau Radu Boitan.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Troy Javaher,
Jones Lang LaSalle,
Gijs Klomp
/actualitate/troy-javaher-pleaca-si-va-fi-inlocuit-la-conducerea-jones-lang-lasalle-de-olandezul-gijs-klomp-10652093
10652093
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.