Tribunalul Bucuresti admite cererea de intrare in insolventa a Impact

Postat la 12 iulie 2010 16 afişări

Compania Impact Developer & Contractor (IMP), controlata de omul de afaceri Dan Ioan Popp, este la un pas de a intra in insolventa, dupa ce Tribunalul Bucuresti a admis joi cererea de deschidere a insolventei solicitata in luna ianuarie de firma Romconstruct Ploiesti, pentru o datorie de 1,3 milioane lei.

"Conform informatiilor transmise de avocatii care au reprezentat compania Impact Developer&Contractor la termenul din data de 8 iulie, actiunea formulata de Romconstruct a fost admisa (...) Consideram solutia instantei ca fiind cel putin surprinzatoare, avand in vedere faptul ca Impact nu are o situatie a patrimoniului care sa se caracterizeze prin insuficienta fondurilor banesti disponibile pentru plata datoriilor exigibile", se arata intr-un comunicat al Impact transmis BVB.

Dezvoltatorul imobiliar, unul dintre cei mai mari constructori de locuinte de dupa 1990, va face recurs la decizia instantei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tribunal,
insolventa,
Impact
/actualitate/tribunalul-bucuresti-admite-cererea-de-intrare-in-insolventa-a-impact-6543174
6543174
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.