Treisprezece persoane au murit, in ultimele zece zile, la Constanta, din cauza caldurii

Postat la 18 august 2010 14 afişări

Peste 60 de persoane s-au prezentat, in ultimele zece zile, la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Constanta, cu temperatura corpului foarte mare, de 39 - 42°C, cauzata de caldura excesiva sau de expunerea la soare la ore nepotrivite, iar 13 dintre pacienti au decedat in unitatea medicala.

Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, Florian Stoian, din 9 august si pana in prezent in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta s-au prezentat 61 de persoane cu sindrom hipetermic, iar 13 dintre acestea au decedat.

"In patru dintre aceste cazuri putem spune cu certitudine ca este vorba despre decese cauzate de caldura, pacientii fiind adusi la spital de la locul de munca sau de pe strada, unde cazusera", a declarat dr.Stoian.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
vreme,
temperatura,
canicula,
caldura,
victime
/actualitate/treisprezece-persoane-au-murit-in-ultimele-zece-zile-la-constanta-din-cauza-caldurii-6945670
6945670
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.