Treichl, Erste: BCR va avea un buget cu profit pe 2013, chiar dacă mic. Dacă Spurny va reuşi, valoarea sa de piaţă va creşte până la cer

Autor: Razvan Voican Postat la 16 ianuarie 2013 28 afişări

Treichl ţine foarte mult ca anul 2013 să se încheie cu profit la BCR, chiar dacă acesta va fi mic. „Va conta semnalul“, spune el.

Bugetul BCR pe 2013, care urmează să fie aprobat de AGA pe 23 ianuarie, prevede în­cheierea anului cu profit, chiar dacă suma va fi modestă, afir­mă Andreas Treichl, CEO al Erste Group. "Va fi un buget cu profit, însă suma nu va fi mare. De fapt, nici nu contează suma, ci semnalul pe care îl dă stabilirea unei ţinte de profit", spune şeful Erste. Aceasta este prima declaraţie privind rezultatul financiar al celei mai mari bănci din România, responsabilă de 20% din creditarea locală, pentru anul următor. Treichl mai spune că şeful BCR Tomas Spurny va rămâne în funcţie, că are încredere în el şi că deja începe "să livreze primele rezultate". De la instalarea oficială în funcţia de CEO, în aprilie 2012, Spurny a avut o singură apa­riţie în presă, în decembrie, iar atunci a evitat să precizeze durata mandatului său.

Citiţi ce spune Treichl despre Spurny, CEO al BCR pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Andreas Treichl,
BCR,
Tomas Spurny,
Erste
/actualitate/treichl-erste-bcr-va-avea-un-buget-cu-profit-pe-2013-chiar-daca-mic-daca-spurny-va-reusi-valoarea-sa-de-piata-va-creste-pana-la-cer-10476306
10476306
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.